Gold Coast & Byron Bay

Obeskrivligt vacker utsikt i Lamingtons nationalpark
 Ännu en vacker utsikt ifrån byggnaden Q1 i Surfers paradise
Coola typer som springer runt överallt på hostlet
Poolen vid hostlet
 Acroyoga på The arts factory i Byron
 
Nu är vi äntligen i Byron!! Vi kom hit i lördags och det är så mysigt här. Hostlet som vi bor på är jättemysigt (The arts factory) och dem anordnar massa med roliga klasser och workshops, bl.a yoga, didgeridoo och african drums. Vi har varit på yoga och acroyoga, det var jättehärligt. Har i princip inte yogat någonting sedan jag åkte hemifrån i oktober så det behövdes verkligen. Man blir så himla stel av att sova i tält på luftmadrass så mycket som vi gör. Känns också som att yogan hjälper mig att "landa" i kroppen, har känt enda sedan jag kom hit att huvudet är någon annanstans. Lite som att man befinner sig i en sjukt härligt dröm som man aldrig vaknar upp ur.
Vi var också på en "Bushtucker walk" igår där det var en man som såg ut som Crocodile Dundee som pratade om hur man överlever i den Australienska naturen. Hur man hittar vatten i ett träd, gör snöre av växter och vilka växter man kan äta och inte. Han pekade på en växt och sa "If you eat this motherfucker you're gonna' die". Han svor väldigt mycket!
Innan vi kom hit var vi i Gold Coast och Surfers paradise. Där gick vi runt i en nationalpark som heter Lamington national park och det var så häftigt. Man kände sig så himla liten när man stod där och tittade ut över regnskogen. 
Vi åkte också upp i byggnaden Q1 som är 330 meter högt och det var både läskigt och mäktigt. Man såg ut över havet och hela Surfers. Det var coolt!
Nu ska vi stanna i Byron i en vecka ungefär, och sedan beger vi oss ner mot Sydney. 
På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0