Kängurubebisar & didgeridoo

Vi fick finbesök av några kängurus en dag när vi campade, tillsammans med en mamma och hennes bebis. Dog sötdöden
Testade att spela didgeridoo under en workshop på The arts factory i Byron. Det var så himla kul, och jag har lovat mig själv att jag ska köpa en när jag kommer hem.
 En koala på ett koalasjukhus vi besökte i Port McQuarie. Många av koalorna var där pga klamydia, en sjukdom som utvecklas genom stress för att människor rubbar deras naturliga revir. Blir så ledsen. Många av koalorna blir dock tillslut så friska att dem kan bli utsläppta igen.
Solhälsningar på en strand i Booti Booti nationalpark
 
I fredags åkte vi ifrån Byron och har varit på resande fot sedan dess. Vi har varit i Coffs harbour och strosat runt i en botanisk trädgård, legat på Flynns beach i Port McQuarie, legat på en annan strand i Central Coast och nu sitter vi på IKEA i Sydney (ja, vi tycker om IKEA, haha..). För några dagar sedan campade vi i en nationalpark uppe i regnskogen, och det var hur mysigt som helst. Tills det blev mörkt och vi insåg att inga andra campare kom och vi var helt själva med alla livsfarliga djur. Precis när vi hade lagt oss i tältet hörde vi hur det skramlade utanför, och när vi kollade ut såg vi att det satt en pungråtta och slickade på våra bestick som vi hade lämnat på bordet utanför. Pungråttor tycker om BBQ-sås verkar det som. På morgonen såg jag två wallabies också som kom och grävde runt precis bredvid vårat tält, och en står leguankrokodil-liknande ödla på typ 1 meter som kom krypande när vi skulle åka. Man ser så himla många djur när man är i regnskogen alltså.
Imorgon checkar vi in på ett working hostel här, och förhoppningsvis får vi jobb inom fruktplockning så snart som möjligt så att vi kan utöka reskassan lite. 
Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0