Sydney

En dimmig selfie på tunnelbanan in till Sydney i förrgår
Operahuset by night när vi åkte förbi där en kväll med färjan
Bondi beach
The icebergs club vid Bondi 
En toaselfie ifrån ytterligare en dimmig kväll innan utgång
Street art vid Bondi beach
 
Efter det att jag skrev förra gången har vi varit i alla olika hörn av Sydney och ränt omkring. Det första hostlet var SÅ äckligt. Det är det värsta vi har varit med om sedan vi kom hit. Först fick vi att rum utan fönster och det var så sjukt dålig luft och luktade så äckligt därinne så man ville typ kräkas. Dagen efter fick vi byta till ett annat rum som thank god hade fönster så det var mycket bättre. Trots att hostlet överlag var väldigt sunkigt så träffade vi massor med sköna människor där, och vi gick ut tillsammans två gånger. Det var så himla kul, och det var länge sedan jag dansade så mycket.
Bortsett ifrån att vi har gått ut har vi sett Operahuset, både ifrån Sydney harbour bridge när det spöregnade och när vi åkte förbi det med en färja en kväll för några dagar sedan. Vi har legat och solat vid Bondi beach, och promenerat the coastal walk ifrån Bondi till Bronte beach. Vi har varit i den botaniska trädgården här i Sydney, och strosat runt i stan från Town hall till Pitt Street. Vi har åkt färjan över till Manly där vi låg på stranden hela dagen. Det finns sannerligen mycket saker att göra här i Sydney, men vi har haft sådan himla otur med vädret och det har regnat hälften av tiden vi har varit här. Idag när vi vaknade på campingen så regnade det så vi åkte till ett bibliotek i Penrith och har suttit här i några timmar.
På julafton i övermorgon har vi bokat en sittning på svenska kyrkan här i Sydney, då ska vi kolla på Kalle Anka och äta julbord!! Är så peppad

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0