Dem senaste veckorna i Melbourne

The twelve apostles vid The great ocean road
Livets bästa kartläsare in action. Förstår dock inte hur man klarade sig utan Google maps förr i tiden
 Twelve apostles igen och Erskine falls. Båda två helt otroligt vackra 
 Soldyrkning vid St kilda beach
 En gammal goding från nyår med Idas kompis Isabel och hennes aussie-vänner
 
Imorgon åker vi till Nya Zealand!! Är så himla taggad och förväntansfull, och det ska bli så sjukt kul att få se nya saker. Nu sitter vi på biblioteket i Melbourne och ska skriva ut lite papper inför flygresan. Det är ju lite sorgligt ändå att detta är vår allra sista dag i Australien. Vi har ju trots allt samlat på oss en hel del fina, sjuka, konstiga och helt otroliga minnen härifrån.
Vi har inte gjort så jättemycket under våra två veckor här i Melbs. Alla tre känner sig bara helt slut. Tror att det kan ha och göra med att vi har varit på resande fot konstant nu i 3 månader, och det är första gången vi egentligen kan andas ut på riktigt. Att vi har tvungen att skrota bilen och alltså inte ens få 1 krona för den gjorde ju oss inte mer motiverade (den historian sparar jag till ett annat tillfälle). 
Igår hyrde vi en bil och körde Great ocean road enda bort till Warrnambool. Vi åkte tillsammans med en tysk tjej som vi träffade på vårat hostel, Isabelle, som är hur gullig som helst. Det var så sjukt coolt, och det var sannerligen svårt att hålla fokus på vägen när man körde förbi så vackra vyer. Vi stannade vid ett vattenfall som heter Erskine falls, och det var nog det största vi har sett hittils. Efter det stannade vi vid The twelve apostles (såklart), London bridge och Bay of islands. Alla tre vackra på sitt sätt. Det var verkligen ett bra avslut på vår resa här i Australien, och nu känner jag mig mer än redo för att möta nya äventyr på Nya Zealand.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0